Projekat postavljanja ru nih promotivnih presa za limenke prijava lokacije za presu
Sponsored Links
This presentation is the property of its rightful owner.
1 / 3

Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenke PRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU PowerPoint PPT Presentation


  • 39 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenke PRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU. Širenje mreže punktova za reciklažu limenki . Recan Fondacija je u 2012 godini započela nabavku ručnih promotivnih presa za limenke u cilju širenja punktova za reciklažu limenki.

Download Presentation

Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenke PRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenkePRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU

Širenje mreže punktova za reciklažu limenki


Recan Fondacija je u 2012 godini započela nabavku ručnih promotivnih presa za limenke u cilju širenja punktova za reciklažu limenki.

Pet promotivnih presa trenutno postavljamo na dogovorene lokacije (Kopaonik, TC Delta City, TC Ušće).

Prese su u obliku limenki, promera 60 cm, visine oko 130 cm, interesantne za korišćenje i podstiču građane na reciklažu i interakciju. Prese imaju siguran mehanizam za korišćenje i veliku iskorišćenost skladišnog prostora: 2000 komada ili oko 30 kg, a mehanizam je potpuno mehanički.

S obzirom da prese imaju oglasni prostor koji direktno povezuje brend oglašivača s pozitivnim odnosom ka reciklaži i zaštiti životne sredine, ta sredstva recan Fondaciji omogućuje nabavku presa i širenje mreže punktova za prikupljanje limenki.

recan Fondacija želi da napravi mrežu potencijalnih lokacija za prese i ponudi ih oglašivačima u 2013 godini. Zato Vas pozivamo da nam se javite ukoliko imate lokaciju koja je frekventna, interesantna, postoji potrošnja limenki i Vaša želja da ovakvu presu postavite, a da vi nemate finasijskih obaveza vezanih za nabavku i postavljanje prese.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj projekat, molimo Vas da popunite prijavu lokacije u prilogu, a mi ćemo se potruditi da pronađemo sponzore/oglašivače i na taj način finasiramo postavku prese.

Recan Fondacija će uzeti u obzir one lokacije na kojima postoje komunalna preduzeća koja se bave odnošenjem prikupljenih limenki.

U napred zahvalni,

Recan Fondacija


Formular za prijavulokacije


  • Login