DESETA (JUBILARNA) GODI
Download
1 / 5

DESETA (JUBILARNA) GODI ŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA Dnevni red - PowerPoint PPT Presentation


  • 101 Views
  • Uploaded on

DESETA (JUBILARNA) GODI ŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA Dnevni red 1. Izveštaj Upravnog odbora o radu u 2010. godini 2. Izveštaj o radu časopisa “Integritet i vek konstrukcija” u 2010. godini 3. Finansijski izveštaj za 2010. godinu 4. Izveštaj Nadzornog odbora

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' DESETA (JUBILARNA) GODI ŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA Dnevni red' - afram


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

DESETA (JUBILARNA) GODIŠNJA SKUPŠTINA

DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA

Dnevni red

1. Izveštaj Upravnog odbora o radu u 2010. godini

2. Izveštaj o radu časopisa “Integritet i vek konstrukcija” u 2010. godini

3. Finansijski izveštaj za 2010. godinu

4. Izveštaj Nadzornog odbora

5. Organizacija rada DIVK

6. Plan rada u 2011. godini

7. Razno

25. mart 2011.

13:00 Svečana sala Instituta za ispitivanje materijala

Bulevar vojvode Mišića 43, Beograd


D E S E T A G O D I Š N J A S K U P Š T I N A D I V K

Finansijski izveštaj za 2010.

Milica Tošić


DESETA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJAFinansijski izveštaj za 2010.Prihodi i rashodi

  • DIVK je u 2010. godini ostvario skromne prihode i još skromnije rashode i ostvario pozitivan finansijski rezultat nedovoljan da izmiri zaostale obaveze po pitanju štampanja časopisa „Integritet i vek konstrukcija“ (IVK) u istoj godini (a koje su izmirene početkom 2011. godine).

  • Prihodi potiču od pojedinačnih i članarine pomažućih članova DIVK, reklame pojedinih kompanija u časopisu IVK, te skromnog doprinosa MNTR, koja je, u celini, utrošena na plaćanje godišnje članarine DIVK u „Evropskom udruženju za integritet“ (ESIS).

  • Rashodi se, sem pomenute članarine, odnose, pre svega, na štampanje časopisa IVK, koji je redovno (kvartalno) izlazio tokom godine, zatim, u manjem obimu, na neke materijalne troškove (kao što su kancelarijski materijal, sitan inventar i automobilsko gorivo) i usluge (knjigovodstvene) i dr.


DESETA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJAFinansijski izveštaj za 2010.Problemi finansiranja

  • Poslovi pripreme časopisa IVK za štampu uključujući recenzije i redakciju, zatim administrativni poslovi (uključujući finansije) i sve drugo se u DIVK obavlja volonterski, uz sporadičnu i neredovnu nadoknadu stvarnih troškova.

  • Izrazit je problem nedovoljnog i neredovnog prihoda, pre svega od članarina, teškoće plasmana IVK (i drugih publikacija DIVK) na tržištu, zatim izostanak plaćenih seminara tokom 2010. godine, koji bi, u celini, povećali prihode DIVK i mogućnost ulaganja u ciljeve za koje je osnovan, a to je afitmacija teorije mehanike loma i unapređenje njene praktične primene.


DESETA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJAFinansijski izveštaj za 2010.Pregled prihoda i rashoda po ZR


ad