Fard de pleoape
Sponsored Links
This presentation is the property of its rightful owner.
1 / 20

Fard de Pleoape PowerPoint PPT Presentation


  • 101 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Fard de Pleoape. Un machiaj reusit depinde in mare masura de modul in care ne punem in evidenta ochii . Iti propunem un mini ghid al culorilor si sugestii pentru a accentua frumusetea naturala a ochilor.

Download Presentation

Fard de Pleoape

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Fard de Pleoape


Un machiajreusitdepindeinmaremasura de modul incare ne puneminevidentaochii. Itipropunem un mini ghidalculorilorsisugestiipentru a accentuafrumuseteanaturalaaochilor.


Trusa de fard, continefarddepleoape, pudra, fardobraz, rujlichid , creioane de ochisibuze, sclipicicorpsipleoape, aplicatoare. Design special, raport calitate - pretexceptional, cadoulideal.


Fard de pleoape pudra compacta cu consistenta cremoasa care asigura o aderare perfecta a culorii pe pleoape, in 4 culori intense (fidel redate in imagine) foarte discret sidefate.Aplicare precisa, fara pericolul de a se intinde sau strange in pliurile pleoapei.Cromatica culorilor este alcatuita dupa ultimele tendinte ale modei.Intense dar in acelasi timp nuante discrete care permit utilizarea pentru machiajul de zi de zi.Prezentare de lux pentru a fi purtata in poseta. Cutia este imbracata in matase neagra cu buton de inchidere tip capsa ca la portofele.Contine oglinda care face posibila fardarea in orice moment oriunde ne-am afla.


Trusa de fard, continefarddepleoape, pudra, fardobraz, aplicatoare. Design foartespecial, raport calitate - pretexceptional, cadoulideal.


TRUSA DE FARD HB324F TRUSA DE FARD HB324F DESCRIERE Trusa de fard, contine 12 de nuante de fard pentru pleoape si aplicatoare. Disponibila in 3 combinatii de nuante, raport calitate pret exceptional, poate constitui cadoul perfect. Ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru realizarea machiajului (de zi sau de seara) si poate fi purtata si in poseta.


Trusa de fard, contine 4 nuante de fardpentrupleoape, siaplicatoare. Disponibilain 12 combinatii de nuante, raport calitatepretexceptional, poateconstituicadoulperfect. Oferatotceeaceavetinevoiepentrurealizareamachiajului (de zisaudeseara) sipoate fi purtatasiinposeta.


Trusa de fard, contine fard pentru pleoape, ruj de buze, si aplicatoare. Disponibila in 6 combinatii de nuante, raport calitate pret exceptional, poate constitui cadoul perfect. Ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru realizarea machiajului (de zi sau de seara) si poate fi purtata si in poseta.


Trusa de fard, continefardpentrupleoape,farddeobraz,siaplicatoare,


120 de culoriminunatecepot fi utilizatepentruoriceeveniment. Trusacontiefardurifoartepigmentatesivibrantecuaspectatatsidefatcatsimat. Descriere Trusaprofesionala de farduridepleoapenouainambalajuloriginal; 120 de farduridepleoapeintr-o singura trusa; Design simplusielegant, carcasa din plasticnegrusimat; Selectie de pulberimoisimatasosiinformatsidefatsimat; Dimensiuniletrusei: 22.5 x 15cm; Diametrulunuifard: 1.8cm.


Cum sa ne machiemochii :


Ceculorialegem?Daca aiochiicapruiatunciaiposibilitatea de a alegeoricenuantaitidoresti. Cele mai potriviteraman: mov, albastru, bej, verde, kaki siroz. Daca aicearcanesaudiverseimperfectiunialeregiunii din jurulochilor, atunciculorilefoartedeschisesaustridente le vorpuneinevidenta, asacastaideparte de ele.Daca aiochiiverziatunciauriul, rozul, movul, rosul, portocaliulsuntculorilecareitiaccentueazanuantaochilor.Persoanelecuochiialbastritrebuiesa se fereascatocmai de culoareaalbastra. Pentruelesuntrecomandatenuantecalde de maro, chiarsiauriu, piersica, rozdeschis.Ochiinegrisuntcel mai binepusiinevidentatot de nuanteinchise: bleumarin, gri, movinchis, negru.


Cemachiajalegeminfunctie de forma ochilor?

  • Ce machiaj alegem in functie de forma ochilor?Daca ochii tai sunt descendenti, prin machiaj se urmareste ridicarea formei ochilor. Tot ce trebuie sa faci este sa depasesti coltul extern al ochiului prin fard de pleoape sau cu ajutorul creionul dermatograf. Foloseste o nuanta mai inchisa de fard in jumatatea dinspre tample a pleoapei.Daca ochii tai sunt ascendenti, joaca-te cu doua nuante, una mai deschisa si una mai inchisa. Aplic-o pe cea deschisa in coltul extern al ochiului si pe cea inchisa in regiunea de langa nas.Pentru ochii mici, creionul contur este absolut necesar. Defineste atat conturul exterior cat si pe cel interior al ochilor. Astfel, acestia vor parea mai proeminenti, mai mari. Alege nuante deschise pentru fardul de ochi. Ideal ar fi sa folosesti doua nuante, una ceva mai inchisa la baza genelor si una mai deschisa in zona dinspre sprancene.Daca ai ochii mari, incearca sa nu ii maresti si mai mult prin machiaj. Tu trebuie sa eviti nuantele prea deschise si pe cele sidefate si sa aplici mascara numai pe genele superioare.Pentru ochii apropiati trebuie sa folosim nuante mai deschise catre coltul intern al ochiului. Coltul extern al ochiului va fi pus in evidenta fie prin nuante mai inchise, fie prin trasarea unei codite cu ajutorului creionului sau a tusului.Daca ai ochii departati trebuie sa accentuezi coltul interior al ochilor. Vei folosi nuante inchise in aceasta zona si nuante deschise in coltul extern. Creeaza un degrade, amestecand cele doua nuante in zona de mijloc a pleoapei.Daca ai ochii rotunzi trebuie sa creezi un efect de alungire. Pentru aceasta aplica fardul de pleoape si dincolo de coltul extern al ochiului.Tine minte ca intotdeauna culorile deschise vor mari si vor pune in evidenta, iar cele inchise vor micsora si vor estompa. Aceasta este regula de baza in alegerea nuantelor pentru machiajul ochilor (si nu numai).


Cum trebuiesa ne machieminfunctiede forma feteinoastre


Obrazul rotund cu ajutorul culorilor poate fi prelungit aparent printr-o culoare de fard bej-maroniu pe prile laterale, foarte fin ntins n degrade, ca s se ntreptrund cu restul obrazului. Se poate ntrebuina i o pudr mai nchis la culoare pe acea poriune, dac nu avem fardul necesar.


Obrazul rotund i mic cere o culoare mai deschis pe suprafaa lui i numai poriunile care vrem s le trecem in umbr le vom da cu o culoare bej-rose.


Obrazul triunghiular cu partea mai Iat la frunte va fi umbrit pe prile laterale ale frunii i bine luminat spre brbie i prile lui laterale cu un fond de ten deschis sau cu o pudr de aceeai culoare.


Obrazul triunghiular cu baza n jos va fi umbrit pe mandibule cu un fard ocru i va fi luminat partea de sus a obrazului pe pomete i frunte cu o culoare de fard deschis.


Obrazul oval nu are nevoie de nici un retu, el fiind considerat ca etalon in canoanele frumuseii. n privina fardurilor, fabricile romneti de cosmetic: Miraj, Nivea, Farmec, pun la dispoziia publicului o gam ntreag cu cele mai variate farduri.


Trusa de fard, continefarddepleoape, pudra, fard de obraz, rujlichid, creiondermatograf, aplicatoare. Disponibilain 2 combinatii de nuante, raport calitate - pretexceptional, cadoulideal.


  • Login