Fard de Pleoape - PowerPoint PPT Presentation

Fard de pleoape
Download
1 / 20

  • 114 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Fard de Pleoape. Un machiaj reusit depinde in mare masura de modul in care ne punem in evidenta ochii . Iti propunem un mini ghid al culorilor si sugestii pentru a accentua frumusetea naturala a ochilor.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

Fard de Pleoape

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Fard de pleoape

Fard de Pleoape


Fard de pleoape

Un machiajreusitdepindeinmaremasura de modul incare ne puneminevidentaochii. Itipropunem un mini ghidalculorilorsisugestiipentru a accentuafrumuseteanaturalaaochilor.


Fard de pleoape

Trusa de fard, continefarddepleoape, pudra, fardobraz, rujlichid , creioane de ochisibuze, sclipicicorpsipleoape, aplicatoare. Design special, raport calitate - pretexceptional, cadoulideal.


Fard de pleoape

Fard de pleoape pudra compacta cu consistenta cremoasa care asigura o aderare perfecta a culorii pe pleoape, in 4 culori intense (fidel redate in imagine) foarte discret sidefate.Aplicare precisa, fara pericolul de a se intinde sau strange in pliurile pleoapei.Cromatica culorilor este alcatuita dupa ultimele tendinte ale modei.Intense dar in acelasi timp nuante discrete care permit utilizarea pentru machiajul de zi de zi.Prezentare de lux pentru a fi purtata in poseta. Cutia este imbracata in matase neagra cu buton de inchidere tip capsa ca la portofele.Contine oglinda care face posibila fardarea in orice moment oriunde ne-am afla.


Fard de pleoape

Trusa de fard, continefarddepleoape, pudra, fardobraz, aplicatoare. Design foartespecial, raport calitate - pretexceptional, cadoulideal.


Fard de pleoape

TRUSA DE FARD HB324F TRUSA DE FARD HB324F DESCRIERE Trusa de fard, contine 12 de nuante de fard pentru pleoape si aplicatoare. Disponibila in 3 combinatii de nuante, raport calitate pret exceptional, poate constitui cadoul perfect. Ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru realizarea machiajului (de zi sau de seara) si poate fi purtata si in poseta.


Fard de pleoape

Trusa de fard, contine 4 nuante de fardpentrupleoape, siaplicatoare. Disponibilain 12 combinatii de nuante, raport calitatepretexceptional, poateconstituicadoulperfect. Oferatotceeaceavetinevoiepentrurealizareamachiajului (de zisaudeseara) sipoate fi purtatasiinposeta.


Fard de pleoape

Trusa de fard, contine fard pentru pleoape, ruj de buze, si aplicatoare. Disponibila in 6 combinatii de nuante, raport calitate pret exceptional, poate constitui cadoul perfect. Ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru realizarea machiajului (de zi sau de seara) si poate fi purtata si in poseta.


Trusa de fard contine fard pentru pleoape fard de obraz si aplicatoare

Trusa de fard, continefardpentrupleoape,farddeobraz,siaplicatoare,


Fard de pleoape

120 de culoriminunatecepot fi utilizatepentruoriceeveniment. Trusacontiefardurifoartepigmentatesivibrantecuaspectatatsidefatcatsimat. Descriere Trusaprofesionala de farduridepleoapenouainambalajuloriginal; 120 de farduridepleoapeintr-o singura trusa; Design simplusielegant, carcasa din plasticnegrusimat; Selectie de pulberimoisimatasosiinformatsidefatsimat; Dimensiuniletrusei: 22.5 x 15cm; Diametrulunuifard: 1.8cm.


Cum sa ne machiem ochii

Cum sa ne machiemochii :


Fard de pleoape

Ceculorialegem?Daca aiochiicapruiatunciaiposibilitatea de a alegeoricenuantaitidoresti. Cele mai potriviteraman: mov, albastru, bej, verde, kaki siroz. Daca aicearcanesaudiverseimperfectiunialeregiunii din jurulochilor, atunciculorilefoartedeschisesaustridente le vorpuneinevidenta, asacastaideparte de ele.Daca aiochiiverziatunciauriul, rozul, movul, rosul, portocaliulsuntculorilecareitiaccentueazanuantaochilor.Persoanelecuochiialbastritrebuiesa se fereascatocmai de culoareaalbastra. Pentruelesuntrecomandatenuantecalde de maro, chiarsiauriu, piersica, rozdeschis.Ochiinegrisuntcel mai binepusiinevidentatot de nuanteinchise: bleumarin, gri, movinchis, negru.


Ce machiaj alegem in functie de forma ochilor

Cemachiajalegeminfunctie de forma ochilor?

  • Ce machiaj alegem in functie de forma ochilor?Daca ochii tai sunt descendenti, prin machiaj se urmareste ridicarea formei ochilor. Tot ce trebuie sa faci este sa depasesti coltul extern al ochiului prin fard de pleoape sau cu ajutorul creionul dermatograf. Foloseste o nuanta mai inchisa de fard in jumatatea dinspre tample a pleoapei.Daca ochii tai sunt ascendenti, joaca-te cu doua nuante, una mai deschisa si una mai inchisa. Aplic-o pe cea deschisa in coltul extern al ochiului si pe cea inchisa in regiunea de langa nas.Pentru ochii mici, creionul contur este absolut necesar. Defineste atat conturul exterior cat si pe cel interior al ochilor. Astfel, acestia vor parea mai proeminenti, mai mari. Alege nuante deschise pentru fardul de ochi. Ideal ar fi sa folosesti doua nuante, una ceva mai inchisa la baza genelor si una mai deschisa in zona dinspre sprancene.Daca ai ochii mari, incearca sa nu ii maresti si mai mult prin machiaj. Tu trebuie sa eviti nuantele prea deschise si pe cele sidefate si sa aplici mascara numai pe genele superioare.Pentru ochii apropiati trebuie sa folosim nuante mai deschise catre coltul intern al ochiului. Coltul extern al ochiului va fi pus in evidenta fie prin nuante mai inchise, fie prin trasarea unei codite cu ajutorului creionului sau a tusului.Daca ai ochii departati trebuie sa accentuezi coltul interior al ochilor. Vei folosi nuante inchise in aceasta zona si nuante deschise in coltul extern. Creeaza un degrade, amestecand cele doua nuante in zona de mijloc a pleoapei.Daca ai ochii rotunzi trebuie sa creezi un efect de alungire. Pentru aceasta aplica fardul de pleoape si dincolo de coltul extern al ochiului.Tine minte ca intotdeauna culorile deschise vor mari si vor pune in evidenta, iar cele inchise vor micsora si vor estompa. Aceasta este regula de baza in alegerea nuantelor pentru machiajul ochilor (si nu numai).


Cum trebuie sa ne machiem in functie de forma fetei noastre

Cum trebuiesa ne machieminfunctiede forma feteinoastre


Fard de pleoape

Obrazul rotund cu ajutorul culorilor poate fi prelungit aparent printr-o culoare de fard bej-maroniu pe prile laterale, foarte fin ntins n degrade, ca s se ntreptrund cu restul obrazului. Se poate ntrebuina i o pudr mai nchis la culoare pe acea poriune, dac nu avem fardul necesar.


Fard de pleoape

Obrazul rotund i mic cere o culoare mai deschis pe suprafaa lui i numai poriunile care vrem s le trecem in umbr le vom da cu o culoare bej-rose.


Fard de pleoape

Obrazul triunghiular cu partea mai Iat la frunte va fi umbrit pe prile laterale ale frunii i bine luminat spre brbie i prile lui laterale cu un fond de ten deschis sau cu o pudr de aceeai culoare.


Fard de pleoape

Obrazul triunghiular cu baza n jos va fi umbrit pe mandibule cu un fard ocru i va fi luminat partea de sus a obrazului pe pomete i frunte cu o culoare de fard deschis.


Fard de pleoape

Obrazul oval nu are nevoie de nici un retu, el fiind considerat ca etalon in canoanele frumuseii. n privina fardurilor, fabricile romneti de cosmetic: Miraj, Nivea, Farmec, pun la dispoziia publicului o gam ntreag cu cele mai variate farduri.


Fard de pleoape

Trusa de fard, continefarddepleoape, pudra, fard de obraz, rujlichid, creiondermatograf, aplicatoare. Disponibilain 2 combinatii de nuante, raport calitate - pretexceptional, cadoulideal.


  • Login