EMC
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 6

EMC E22-283 Exam PDF Material PowerPoint PPT Presentation


Our workable study material for E22-283 Exam meets the exact and accurate exam questions and answers. So that’s why Cert4Prep is popular in the field of IT Certification Exams material providers. For more information about exam please visit here: http://www.cert4prep.com/E22-283.html

Download Presentation

EMC E22-283 Exam PDF Material

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Emc e22 283 exam pdf material

EMC

E22-283

ViPR Controller and Data Services 2.x Exam

Produc t V ersion: Demo

Click the link below to get Full Version:

http://www.cert4prep.com/E22-283.html


Emc e22 283 exam pdf material

h t t p : / / w w w . c e r t 4 p r e p . c o m / E 2 2 - 2 8 3 . h t m l

Version: 7.0

Question: 1

What is the primary benefit of a ViPR Automation use case?

A. Reduces the need for highly skilled administrators with specialized knowledge

B. Provides a scalable web enablement and mobile access to authorized users

C. Meets the needs of remote employees and contractors external to the company

D. Delivers a single set of tools to the system and storage administrators

Answer: A

Question: 2

Which component provides an alternative to provisioning storage from the ViPR UI?

A. ViPR API

B. ViPR Controller

C. ViPR M&R

D. ViPR Object Service

Answer: A

Question: 3

Which feature enables ViPR Controller instances to operate as a single autonomous system across

long distances?

A. ViPR Geo-Federation

B. Virtual Data Center

C. Virtual Storage Array

D. Virtual Storage Pools

Answer: A

Page | 2


Emc e22 283 exam pdf material

h t t p : / / w w w . c e r t 4 p r e p . c o m / E 2 2 - 2 8 3 . h t m l

Question: 4

Which forms of storage can be provisioned with the ViPR Controller?

A. Block and File

B. Block and Hadoop

C. File and Object

D. Object and Hadoop

Answer: A

Question: 5

Which native management interfaces allow ViPR to coordinate the discovered EMC storage devices?

A. API, UI, and CLI

B. Cinder, API, and UI

C. SMI-S, UI, and CLI

D. Cinder, vRO, and UI

Answer: A

Question: 6

What is the primary benefit of a ViPR Automation use case?

A. Reduces the need for highly skilled administrators with specialized knowledge

B. Provides a scalable web enablement and mobile access to authorized users

C. Meets the needs of remote employees and contractors external to the company

D. Delivers a single set of tools to the system and storage administrators

Answer: A

Page | 3


Emc e22 283 exam pdf material

h t t p : / / w w w . c e r t 4 p r e p . c o m / E 2 2 - 2 8 3 . h t m l

Question: 7

Which component provides an alternative to provisioning storage from the ViPR UI?

A. ViPR API

B. ViPR Controller

C. ViPR M&R

D. ViPR Object Service

Answer: A

Question: 8

Which feature enables ViPR Controller instances to operate as a single autonomous system across

long distances?

A. ViPR Geo-Federation

B. Virtual Data Center

C. Virtual Storage Array

D. Virtual Storage Pools

Answer: A

Question: 9

Which forms of storage can be provisioned with the ViPR Controller?

A. Block and File

B. Block and Hadoop

C. File and Object

D. Object and Hadoop

Answer: A

Page | 4


Emc e22 283 exam pdf material

h t t p : / / w w w . c e r t 4 p r e p . c o m / E 2 2 - 2 8 3 . h t m l

Question: 10

Which native management interfaces allow ViPR to coordinate the discovered EMC storage devices?

A. API, UI, and CLI

B. Cinder, API, and UI

C. SMI-S, UI, and CLI

D. Cinder, vRO, and UI

Answer: A

Question: 11

When you want to use vCenter to provision and manage ViPR storage, which plug-in should be

deployed?

A. VSI

B. VASA

C. vCO

D. vRO

Answer: A

Question: 12

Which ViPR component is the integration point for VMware plug-ins?

A. Controller

B. Data Services

C. CLI

D. M&R

Answer: A

Page | 5


Emc e22 283 exam pdf material

h t t p : / / w w w . c e r t 4 p r e p . c o m / E 2 2 - 2 8 3 . h t m l

Click the Link Below To Get Full Version:

http://www.cert4prep.com/E22-283.html

Special15% Discount Coupon Code: 392544C27H

Thanks for Using Our Product:

FEATURES:

100% Pass Guarantee

30 DaysMoney Back Guarantee

 24/7 Live Chat Support(Technical & Sales)

 Instant Download or Email Attachment

 50,000 +ve Reviews

 100% Success Rate

Discounts Available for Bulk Orders

We Accept

Page | 6


  • Login