A VIL G H T CSOD JA

A VIL G H T CSOD JA PowerPoint PPT Presentation


  • 209 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Egy csapat di

Download Presentation

A VIL G H T CSOD JA

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1. A VILG HT CSODJA

2. Egy csapat dik azt a feladatot kapta, hogy ksztsenek egy listt arrl, mit tekintenek most a vilg ht csodjnak. Valsznuleg nmi eltrssel, de a kvetkezok kaptk a legtbb szavazatot:

3. 1. az egyiptomi nagy piramisok 2. a Taj Mahal 3. a Grand Canyon 4. a Panama-csatorna 5. az Empire State Building 6. a Szent Pter-szkesegyhz 7. a knai nagy fal

4. Amikor a tanr sszeszedte a szavazatokat, szrevette, hogy egy dik mg nem vgzett a listjval.

5. gy megkrdezte a lnyt, hogy taln problmja van a lista elksztsvel. A lny azt felelte, hogy Igen, egy kicsit. Nem teljesen tudom eldnteni, mert olyan sok van."

6. A tanr azt mondta, Ok, oszd meg velnk, amid mr van, taln tudunk segteni befejezni".

7. A lny hezitlt, de aztn felolvasta: Szerintem a vilg ht csodja a kvetkezo:

15. A teremben olyan csend lett, hogy a lgy zmmgst is hallani lehetett volna. Az egyszeru s htkznapi, ltalnos dolgok elkerlik a figyelmnket, s amit termszetesnek tartunk, azok valban csodlatosak!

16. Egy szeld figyelmeztets:

17. A legrtkesebb dolgokat az letben nem lehet kzzel felpteni vagy megvsrolni. Ne lgy annyira elfoglalt, hogy ne vedd szre ezt!

  • Login